OPPILAAN JA HUOLTAJIEN YHTEYSTIETOJEN SEKÄ OPPILAAN JULKAISULUPIEN PÄIVITYS

Huoltajien tulee tarkistaa ja tarvittaessa korjata oppilaan, huoltajien ja muiden mahdollisten yhteyshenkilöiden yhteystiedot sekä oppilasta ja oppilaan tuotoksia koskevat julkaisuluvat Wilmassa maanantaihin 14.9.2020 mennessä.

Huoltajien tulee tarkistaa ja tarvittaessa korjata oppilaan, huoltajien ja muiden mahdollisten yhteyshenkilöiden yhteystiedot sekä oppilasta ja oppilaan tuotoksia koskevat julkaisuluvat Wilmassa maanantaihin 14.9.2020 mennessä.

Huoltajan vastuulla on ilmoittaa voimassa olevat yhteystiedot.

Osan tiedoista huoltaja pääsee itse muuttamaan Wilma -lomakkeella. Lomakkeelta löytyvät tarkemmat täyttöohjeet. Lomake löytyy Wilman lomakkeet -osion alta nimellä ”Oppilaan ja huoltajien yhteystietojen sekä oppilaan julkaisulupien päivitys”. Tarkistusta varten on suositeltavaa käyttää nettiselainta (chrome, ym.), ei mobiilisovellusta.

Lomakkeen loppuosassa päivitetään oppilaan huoltajan suostumusta lapsensa kuvaamiseen tai haastattelemiseen sekä erilaisten oppilastöiden julkaisemiseen eri muodoissa.

Huoltajan tulee tallentaa lomake, vaikka yhteystietoihin ja julkaisulupiin ei ole tullut muutoksia. On tärkeää, että lomake täytetään loppuun asti, jossa täytetään kohdat ”lomakkeen tietoja on muutettu” tai ”lomakkeen tietoja ei ole muutettu”, päiväys ja lomakkeen täyttäjän nimi sekä lopuksi tallentaa lomake.

Hollolassa, 1.9.2020

Hollolan kunta

Hyvinvoinnin palvelualue