MunApp-sovellus koululaiskuljetuksiin – nyt myös oppilaille katseluoikeudella

MunApp-sovellus koululaiskuljetuksiin – nyt myös oppilaille katseluoikeudella

Hollolan kunnan alueella on käytössä MunApp-sovellus esi- ja perusopetuksen koululaiskuljetuksessa olevien oppilaiden vanhemmille.

Otamme kunnassa keväällä 2024 käyttöön MunApp-sovelluksen myös erilliskuljetuksessa oleville oppilaille. Oppilaan MunApp-tunnukselle on määriteltynä vain katseluoikeus (auto, noutoaika). Huoltajan vastuulla on jatkossakin tarpeettomien kyytien peruminen.

Tiedottaminen koululaiskuljetusten aikatauluista muuttuu 26.6.2024 alkaen, jonka jälkeen erilliskuljetettavien (tilausajot esim. taksit, pikkubussit) aikataulutietoja ei enää päivitetä Wilman Koululaiskuljetukset-lomakkeelle. Erilliskuljetettavien kuljetustiedot ovat katsottavissa huoltajille ja oppilaille ainoastaan MunApp-sovelluksessa. MunApp ei sisällä linja-autoliikenteellä (LSL, Pekola) kulkevan oppilaan kuljetustietoja.

MunApp-sovelluksen käytössä tunnisteena toimii puhelinnumero. Oppilaan MunApp-sovelluksen käyttöönottoa varten pyydämme huoltajaa ilmoittamaan erilliskuljetuksessa olevan lapsen puhelinnumeron. Puhelinnumero ilmoitetaan Wilman Lomakkeella ”Kuljetusoppilaan puhelinnumero”. Lomake on näkyvillä Wilmassa vain huoltajille (nettiselaimella). Oppilaiden numerot on ilmoitettava 25.3.2024 mennessä, jolloin suljemme lomakkeen ja toimitamme tiedot kuljetussuunnitteluun. 2.4.2024 oppilaiden MunApp-sovellukset ovat valmiina kirjautumiseen.

Oppilaan MunApp-sovelluksen käyttöönotto on vapaaehtoista. Huomioittehan kuitenkin, että erilliskuljetettavien aikataulut päivittyvät tulevana lukuvuotena ainoastaan MunApp-sovellukseen.

MunApp-sovellus lyhyesti
MunApp sovellus tuo tiedot koululaiskuljetuksista matkapuhelimeen huoltajille ja oppilaille.

MunAppissa huoltaja voi

MunAppissa oppilas voi

Sovellusta voi käyttää internet selaimella osoitteesta https://munapp.kuntalogistiikka.fi tai ladata sovelluksen Android laitteille Google Playstä tai Applen AppStoresta.

Sovellukseen rekisteröidytään puhelinnumerolla. Rekisteröityessä käyttäjätiliin yhdistetään kaikki asiakkaat, joiden tietoihin puhelinnumero on yhdistetty. Rekisteröitymisen yhteydessä puhelinnumeron oikeellisuus ja hallinta tekstiviestinä lähetettävällä salaisella koodilla. Rekisteröityminen onnistuu vain puhelinnumeroilla, joihin pystyy vastaanottamaan tekstiviestejä.

Tarkemmat ohjeet löytyvät sovelluksesta kunkin otsikon alta.

Palautetta MunApin käytöstä voi antaa sovelluksen kautta.

 

Ystävällisin terveisin,

Hollolan kunta / Hyvinvoinnin palvelualue