Tervetuloa aloittamaan Tiilikankaan kouluun lukuvuotta 2019-2020!

Tiedote oppilaille ja huoltajille sl 2019

Hyvät oppilaat ja huoltajat,

Tervetuloa aloittamaan Tiilikankaan kouluun lukuvuotta 2019-2020!

Koulun henkilökunta on jo innolla valmistautunut vastaanottamaan uudet oppilaat. Kesän aikana on Tiilikankaan koulussa tehty laaja tiivistyskorjaus. A-, B- ja C- osan ulkoseinien ja lattioiden raot sekä seinärakenteen ja ikkunakarmien välit ovat tiivistetty. Korjausremontti sujui hyvin ja aikataulun mukaan.

Saatto- ja noutoliikenne Tiilikankaan koululla tapahtuu parkkipaikalla Tiilikankaantieltä pihaan tullessa vasemmalla puolella. Liikenteessä tulee noudattaa erityistä varovaisuutta. Koulukiinteistön alueella olevat kaikki tolppapaikat ovat varattuja. Koulun huoltopiha rauhoitetaan ainoastaan kunnan järjestämälle koulukyydille (pikkubussit ja taksit) sekä tavaraliikenteelle.

Oppilaiden sairauspoissaolot kirjataan Wilmaan kyseisen päivän kohdalle sairauspoissaoloksi. Wilma-viestinä ilmoitetut sairauspoissaolot eivät välttämättä tavoita ensimmäisen tunnin opettajaa. Muut kuin sairauspoissaolot on anottava edellisvuoden malliin ennakkoon Wilman kautta. Opettaja myöntää 1-3 poissaolot ja yli kolme (3) päivää kestävät poissaolot myöntää apulaisrehtori.

Syksyn vanhempainilta pidetään seuraavasti:

keskiviikkona 11.09.2019                    klo 17.30      alkuluokat – eskarit ja 1-2 luokat

                                                                 klo 18.15      koko koulun yhteinen (ruokasali)

                                                                 klo 18.45      3A ja 4A luokat

Lämpimästi tervetuloa!

Perinteinen koulukuva -päivä on torstaina 26.09.2019

Jatkossa koko koulun oppilaita ja kotiväkeä koskevat Wilma-viestit löytyvät pelkästään Wilman tiedotteista. Kannattaa siis seurailla Wilman etusivun tapahtumia. Koulun tapahtumat kirjataan Pedanetin/ Tiilikankaan koulun tapahtumakalenteriin.

Oppimisen iloa ja antoisaa yhteistyötä lukuvuodelle 2019 - 2020!

Toivottaa Tiilikankaan koulun väki