3.4.

Tilannekatsaus 3.4.2020

* Esioppilaille kouluruokaoikeus * Poikkeusjärjestelyt jatkuu 13.5.2020 saakka * Kaikille kone -kampanja * Uimahallin sulkeminen * Palvelu neuvoloissa ja opiskelijaterveydenhuollossa vähenee

Lue koko juttu SÄMI

1.4.

Terveydenhoitajien puhelinnumerot koulujen sulkuaikana

Hollolan alueen keskitetyt terveydenhoitajat tavoittaa numeroista 044 7802 470 (Susanna Keskikylä) ja 044 7802 545 (Silja Raaska-Kuhna )

SSE

30.3.

TIEDOTE RUOKA-ANNOKSEN KOULULTA TILANNEILLE

Lue koko juttu RIJU

26.3.

Tilannekatsaus 26.3.2020

* Huoltajan mahdollinen lomautus ja päivähoitopaikan säilyminen lomautustilanteessa * Toimintayksiköiden toiminnan yhdistäminen * Etäopetuksessa olevat oppilaat/huoltajat voivat noutaa kouluruokaa 31.03.2020 alkaen * Nuorisotyöntekijät ovat tavoitettavissa - toistaiseksi etänä * Jalkautuvaa työtä lisätään - nuorten tarpeettomiin kokoontumisiin puututaan

Lue koko juttu SÄMI

23.3.

Lintu Sininen livestream-konsertti

https://youtu.be/rRomFVUtW5s

Lue koko juttu SÄMI

21.3.

Päivitettyä tietoa varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestämiseen liittyen poikkeusoloissa

Tilannekuva 21.3.2020

Lue koko juttu SÄMI

19.3.

Päijät-Hämeessä tuetaan lapsia ja nuoria kansallisessa poikkestilanteessa

Poikkeuksellinen tilanne voi herättää lapsissa ja nuorissa monenlaisia tunteita ja keskustelun tarvetta. Tämän vuoksi ​​​​​​​"Onks tää normaalia"-chat laajentaa aukioloaikoja 23.3.2020 alkaen.

Lue koko juttu SÄMI

18.3.

PYHÄNIEMEN KOULUN TOIMINTA 18.3.-13.4.2020

Lue koko juttu RIJU

17.3.

Lahden seudun liikenne (LSL) peruu koululaisvuoroja 18.3 alkaen

Lue koko juttu SÄMI

16.3.

Hollolan kunta tiedottaa: Valmiuslaki on voimassa 13.4. asti

Lue koko juttu SÄMI

13.3.

Hollolan kunta varautuu epidemian laajentumisen estämiseen

Hollolan kunnassa ei ole toistaiseksi todettu koronavirustartuntoja. Varaudumme kuitenkin epidemian laajentumisen estämiseen perumalla yleisötapahtumat ja kaikki ulkopuoliset vierailut ja suunnitellut retket ja matkat koulujen osalta.

Lue koko juttu SÄMI

TIEDOTE OPPILAAN LOMIEN HAKUMENETTELYSTÄ

Lue koko juttu PVA

10.3.

Pelisäännöt Wilman käyttöön

Lue koko juttu SÄMI

3.3.

Maakunnassa ei toistaiseksi varmistettuja korona-tartuntoja, viisi epäilyä selvitettävänä

Päivitys tiedotteeseen: 3.3 klo 18.50: Hyvinvointikuntayhtymän alueella selvitetyt koronavirus-epäilyt ovat osoittautuneet aiheettomiksi. Laboratorionäytteiden tulokset vahvistavat, että yhtymän alueella ei toistaiseksi ole yhtään varmistettua korona-tartuntaa. Näin ollen myös Hollolassa arki jatkuu normaaliin tapaan, eikä toistaiseksi ole syytä huoleen.

Lue koko juttu SÄMI

11.2.

Kouluposti helmi-huhtikuu

Lue koko juttu RIJU

30.1.

YHTEYSTIETOJEN JA JULKAISULUPIEN TARKISTUSLOMAKE SULJETAAN

Huoltajien on pitänyt tarkistaa ja tarvittaessa korjata oppilaan, huoltajien ja muiden mahdollisten yhteyshenkilöiden yhteystiedot sekä oppilasta ja oppilaan koulutöitä koskevat julkaisuluvat Wilmassa. Lomake suljetaan 12.2.2020.

Lue koko juttu SSI

27.1.

Kihomatojen hoito-ohje

Terveydenhoitajan ohje kihomatojen torjuntaan ja tartunnan jälkeiseen hoitoon. Huoltajia pyydetään olemaan valppaana, jotta tartunnat saadaan loppumaan. Matoja on löytynyt tällä kertaa ainakin Tiilikankaan koulusta.

Lue koko juttu SSE

11.12.2019

Lippuaterioiden hinnat kouluille ja päiväkodeille vuonna 2020

Lue koko juttu SÄMI

2.12.2019

TÄRKEÄ TIEDOTE YHTEYSTIETOJEN JA JULKAISULUPIEN TARKASTAMISESTA

Huoltajien tulee tarkistaa ja tarvittaessa korjata oppilaan, huoltajien ja muiden mahdollisten yhteyshenkilöiden yhteystiedot sekä oppilasta ja oppilaan koulutöitä koskevat julkaisuluvat Wilmassa. Julkaisuluvat vaikuttavat mm. oppilastöiden esille laittoon koulussa ja oppilaskuvan näkymiseen huoltajan Wilmassa.

Lue koko juttu SSI

29.11.2019

KULJETUSOPPILAIDEN WALTTI-KORTIT

Huoltaja voi ladata samalle kortille arvoa myös vapaa-ajan matkoja varten. Kortteja ei kerätä pois keväällä, vaan sen on tarkoitus pysyä tallessa seuraavaa lukuvuotta varten. Kortti on oppilaan/huoltajan vastuulla. Kun Waltti-matkakortti katoaa, ilmoita heti koulun kuljetusvastaavalle. Kadonnut kortti kuoletetaan ja sitä ei voi enää ottaa käyttöön, vaikka se löytyisi. Kadonneesta kortista on maksettava 10 euron panttimaksu kunnan tilille. Kunta ei vastaa huoltajien maksamasta arvosta kortilla. Maksuohjeet lisätiedoissa.

Lue koko juttu RIJU